LaCo Heren
Brabantcup
Jeugd
Overige

 

VERSLAGEN

DVS - DORA
Busje komt zo........even Apeldoorn bellen.

Tja daar stonden we dan , rond kwart voor 11. Iedereen was aanwezig behalve de bus.

Bellen, faxen, rooksignalen afgegeven en rond 1 uur zaten we in de bus, terwijl dit de tijd is dat de wedstrijd begint. Gelukkig heeft de tegenstander het sportief opgevat.


Je kunt dan niet echt spreken van een lekkere voorbereiding, maar ook de tegenstander heeft 3 uur moeten wachten. Om half 3 de start van de singles met een minuut stilte ter nagedachtenis aan Johan Cruijff.

De tegenstander was messcherp in de single wedstrijden en het was dan ook volkomen terecht dar wij tegen een 6-3 achterstand aankeken. Niet dat wij zo slecht stonden te gooien, maar het was het net niet op de belangrijke momenten.

Koppels indelen dan maar, met wat schuiven en het inbrengen van de wissels stonden er 4 koppels waar wij van dachten dat dit de wedstrijd kon kantelen. Er werden er 3 gewonnen dus de aansluiting was een feit, daarbij merkte we dat DVS nerveuzer begon te worden tijdens de wedstrijden. Nog wel 7-6 voor DVS .

Ook bij de tripple wedstrijden stond de DORA zijn mannetje 2 maal winst zodat er een alles beslissende solo game gegooid moest worden. 8-8

Aan Gerard Klijn de beurt om het beslissende punt voor ons binnen te halen. Gerard staat het hele jaar al lekker te speren, dus wij hadden er alle vertrouwen in, terwijl DVS het tegenovergestelde uitstraalde. Gerard stelde ons niet teleur, een eenvoudige 3-0 overwinning leverde ons de winst en plaatsing voor de play off op.

Een mooie overwinning als team. Klasse mannen.

Geplaatst op 28 Mar 2016 door Jacqueline Elderenbosch